Orkesteret

 Orkesteret blev stiftet i februar 1977, af nogle medlemmer af frimærkeklubben i Bordinghus.

Klaver, mundharpe og violin var de første instrumenter der blev taget i brug. 

Det rygtedes hurtigt, at orkestret var startet og der kom nye musikere til, overvejende med instrumenter som passede til spillemandsmusik, deraf navnet Bordinghus Spillemænd.

Orkestret har gennemgået en udvikling på mange områder, fra få medlemmer til 15-20 i perioder. Mere end 60 personer har haft tilknytning til orkestret, alle amatører med forskellig musikalsk baggrund.

Andre instrumenter er kommet til, således at orkestret mestrer et langt bredere repertoire end spillemandsmusik. Vi har nu over 500 numre på vort repertoire.

Orkestret har i deres hidtidige 40 års levetid underholdt ved mere end 1000 forskellige arrangementer. Der underholdes bl.a. ved arrangementer i foreninger, institutioner, seniorklubber og kirker.

I dag består orkesteret af 1 pianist, 1 Harmonika, 1 sanger, guitar & bas,  5 violiner, 1 trompet, 1 tenorsaxofon, 1 altsaxofon og klarinet, i alt 10 musikere,

Vi er glade for at spille musik, men det sociale vejer tungt. Vi drager omsorg for hinanden og ledsagere deltager i vores forskellige aktiviteter.

Vores motto: Spil musik til glæde for dig selv, og mange andre.